Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 08:33 - Хубавите летни дни... или как всеки гледа да ти развали "хубавото"
Автор: osgamer Категория: Хоби   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
1



www.flashgames.free.bg                                                                              www.recipes.free.bg
 
Шофирате ли за кеф? Аз да... или поне се опитвам. Какво имам предвид - лято е, жега е, а ти решиш, че искаш да излезеш с колата и да покараш(ако ще и до кафенето, да се видиш с приятели). Добре, рано сутрин е - нито много топло, нито много студено. Обуеш си удобните къси гащи, любимата тениска и джапанките(не е редно да се шофира с джапанки, но все пак - като пример за удоволствието го давам). Излезеш от вас, слънцето тамън е изгряло, а по булеварда почти няма коли. Запътваш се към любимата си, и в повечето случаи единствена, кола. Миналия ден си я бил минал през автомивката, а на перфектния лак можеш да се огледаш. Кеф! Качваш се, палиш, шестте цилиндъра заръмжават и излизаш на булеварда с усмивка до ушите.

Всичко точно и спреш на последния светофар, преди кафенето. Тамън тръгнеш и някой "тарикат" решава, че "не е толкова червено" и се разминавате на косъм. След много шарени думи, отправени по адрес към родната му майчица и как искате да имате някакви интимни контакти с нея вие решавате, че просто не си заслужава някакъв примат да Ви разваля "харашото".
Стигате си Вие до центъра, където сте се разбрали да се видите с приятели. Всичко е добре, с изключение на липсата на места за паркиране, а на платения паркинг Ви искат минимум лев и петдесет на час... а сте от Плевен(като мен, примерно). Хубаво, разбирам, че и хората, на които е паркинга, трябва нещо да ядът, но след като една черна горила със златни ланци и врат с диаметър на главата му ти взима парите някак си се чувстваш... ПРЕЦАКАН! Но, какво да правиш, излязал си да си правиш кефа, все пак, нали? Влизате да си паркирате колата. Излизате от колата и около Вас започват да се навъртат роми, искащи я да ти баят, я за кафе, я за петте й деца, че нямали какво да ядът(хъх, българите сякаш само хайвер ядем). Ама какво да се прави, ако сте като мен ще й дадете един лев. Вместо очакваното "благодаря" вие чувате думите: "-Е, дай нещо хариено, БЕ". Шокирани се оттегляте.

Най-накрая се събирате с приятелите си. Решавате, че ще седнете на външните маси на кафенето. Идва една кисела сервитьорка и, мляскайки дъвка с уста, ви пита какво ще искате, а въпросът й прозвучава така, все едно си й седнал на мястото. Казвате си: "-Хубаво, на момичето й се спи, рано е дошла на работа. Аз също ставам в 6:00 за лекции, но както и да е". Давате си поръчката, надявайки се да Ви се донесе това, което искате(само да вметна - поръчвайте си дълго кафе и минерална вода, в 90% от случаите имат и двете, в останалите 10% или им се е развалила машината за кафе, или не са им докарали стока). Момичето взима на всеки един поръчката, фръцва се и се загубва в кафенето. Малко по-късно при вас идва още една циганка, която пак иска пари. След като я пращате по пътя й, по живо по здраво, някой от компанията вметва: "-А циганката, която виси на паркинга, ако знаете с каква "S-класа" я взимат на края на деня". Чувствата Ви, в този момент, са трудни за описване, но са нещо от сорта на плащането на данъци на държавата без приведена заплата за месеца. И това го преживявате, защото Ви се носи поръчката. Изпивате си кафето, минералната вода, плащате и си тръгвате. Стигате до паркинга, оглеждате се за циганката("-ДА! Няма я"), сядате в колата и излизате от паркинга, като на изхода давате минимум 3 лева, а ако сте седяли и минута повече от тези два часа - 4.50... Кеф, бе!
Стрелката на горивото ви е в червената зона и страшно нагло се набива в погледа Ви. Отивате до бензиностанция(като по пътя сте пратили поздрави на още 2-3 непознати майки) и гледате, че нафтата е станала 2.45 . В този момент се сещате за шейховете в Дубай, петролния им бизнес и невероятния лукс и автомобили и как, ако си продаете Вашия, няма да могат да сипят бензин на Вейрона си, който да ги вози цял ден.
Е, нямате избор, ще Ви се от някъде да изскочи мъж облечен в бяло и да каже на момчето с пистолета, което ще Ви зарежда колата: "-Сипи на човека до горе, защото е страшен пич! Аз черпя". Не, бъркате се в джипа, давате една двадесетолевка, стрелката на горивото едвам излиза от червеното и се прибирате, а вече е обяд, жега е и няма смисъл да пускате климатика в колата, защото сте си пред Вас.

След един хубав студен душ(може би най-хубавото от целия ден) си лягате и правите равносметка колко пари сте дали до преди обяд, за да се ядосате. Обещавате си, че: "-Утре цял ден ще си остана в леглото" знаейки, че няма да изпълните обещанието си.





Тагове:   лято,   ден,   пари,   кола,   кафе,   кеф,   ядове,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: osgamer
Категория: Технологии
Прочетен: 150274
Постинги: 41
Коментари: 12
Гласове: 34
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031