Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 09:31 - LEGENDARY - много гигабайти за... нищо!!!
Автор: osgamer Категория: Технологии   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
0



image image
Добре, по принцип обичам FPS, но, моля ви се, през цялото време, в което играх на играта, имах чувството, че това е жалък опит за конкурент на Half Life и сякаш си беше ТОЧНО така.

Геймплей:

На кратоко - ти си престъпник, на име Чарлз Декард, нает от "голяма клечка", за да му достави легендарната кутия на Пандора(която, според легендата, е дадена на Пандора от Зевс като брачен подарък, но с условието никога да не бъде отваряна), която наскоро е намерена в океана. Получавате способността(след като кутията ви дупчи ръката) да се лекувате и да отблъсквате врагове. Една руса мацка Ви помага, както и едно братство, което Ви помага в борбата срещу "армията" на Ормонд ЛеФей - човекът, който ви е наел да му донесете кутията на Пандора(ще разберете защо се борите с него, ако играете на играта). До тук добре, звучи интересно и обещаващо... НО!

След като започнете играта, и ви бъде обяснено управлението, веднага добивате усещането, че тази игра не е правена с много желание(а се очаква ~8GB да предоставят доста работи), но какво пък - играем. След като няколко пъти влезете в подземието на New York(и вече ви втръсне, защото имате чувстовто, че разработчиците са някакви фенове на метрата) и се стреляте с този и онзи(плюс няколко същества, предимно "трудни-за-убиване" върколаци), Ви отвеждат в Англия.

Там се сблъсквате с още няколко "нови" врагове(ууу, по-силен върколак, колко "интересно", само това ли можаха да измислят!?). С изненадващо малкия брой оръжия в играта, Вие все някак си успявате да убиете 2-3 боса, да се върнете в New Your, където след още малко геймплей играта свършва, а краят е един... хм, как да кажа - от всички очаквания за разочароващ край, този няма равен, да не говорим, че е доста объркващ(лично мнение, няма да ви развалям "кефа", ако желаете сами да го видите).

През цялото време сте облечен с костюм. Аз, лично, съм голям привърженик на стилното облекло(когато има нужда), ама не "тича" да сте въоръжен до зъбите и да се разхождате със скъсан костюм... ПРОСТО НЕ СТАВА.

Споменатата способност да се лекувате и да отблъсквате враговете си е, лично според мен, доста зле реализиране и малко ненужна(освен за лекуването).

С няколко думи: Вървите и убивате за кратко време, като в един момент прекарвате няколко минути в една база и то по най-скучния възможен начин.

Графика:

image                 image

Абсолютно нищо зашеметяващо(пак споменавам - 8GB бре, хора - 8GB за нищо!!!). Даже атмосферата ви подтиска, а нали уж една игра трябва да ви кара да се чувствате, че владеете положението, да ви стимулира, не да ви кара да се чувствате като костюмарче намерило автомат(какъвто всъщност сте, което е още по-гадно).

С две думи: Нищо специално.

Заключение:

Врътнете(отново) Half Life 1/2!!!

Minimum system requirements
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista
• Processor: Intel Pentium D 2.6 GHz / AMD Athlon X2 3800+
• Memory: 2 Gb
• Hard drive: 9,5 Gb
• Graphics card: Geforce 7600 GT or better / Radeon X1600 or better

Recommended system requirements
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista
• Processor: Dual-core CPU with 2.0 GHz or better
• Memory: 4 Gb

• Hard drive: 9.5 Gb
• Graphics card: Geforce 8800 GT or better / Radeon HD 3850 or better

     


Тагове:   Много,   Legendary,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: osgamer
Категория: Технологии
Прочетен: 151282
Постинги: 41
Коментари: 12
Гласове: 34
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930